Snow Life klub

Dragi ljubitelji zimskih sportova dobro došli na stranicu Skijaškog kluba „Snow Life“ iz Novog Sada. Pre nego što se kroz dalje tekstove i slike upoznate sa našim radom, potudićemo se da ukratko kažemo nešto više o samom klubu.

Iz prevelike ljubavi prema zimi i svim njenim čarima, posebno skijanju, javila se želja za osnivanje samog kluba. Kroz dugogodišnje iskustvo u radu pre svega sa decom, stekli smo kompentencije da ozbiljnije pristupimo aktivaciji zimskih sportova i aktivnosti. Skijanje kao jedno od najsavršenijih sportova za rast i psihofizički razvoj dece prestavlja naše primarno interesovanje.

Sam klub je osnovan 31. jula 2018. godine na Osnivačkoj skupštini uz prisustvo svih njenih članova. Sedište kluba se nalazi u Novom Sadu, tačnije Petrovaradinu. Iako po datumu osnivanja predstavljamo mlad klub, iza nas stoji dugogodišnje iskustvo iz oblasti sporta, a pre svega skijanja.

Za predsednika kluba jednoglasnom odlukom izabran je Dušan Knežević, Master Profesor sporta i fizičkog vaspitanja iz oblasti skijanja.

Dušan je svoj život posvetio sportu i afirmaciji u njemu. Kroz bavljenje najrazličitijim sportovima od svoje najranije mladosti kao što su košarka, Američki fudbal, ronjenje, plivanje, posebna ljubav se izrodila prema skijanju. Skijanjem se bavi od predškolskog uzrasta do dana današnjeg. Kao dugogodišnji instruktor skijanja, poseduje medjunarodnu ISIA licencu u obuci skijanja.

O njegovom radu i radu samog skijaškog kluba govore zadovoljni polaznici skijanja svih uzrasta, a posebno deca.